Kik vagyunk?

A kollégiumban a lakók érdekképviseletét a kollégium Diákbizottsága látja el. Ez, a szintén hallgatókból álló testület az ELTE Kollégiumi Hallgatói Önkormányzat részeként felelős azért, hogy a bent lakó hallgatókat ne érhesse érdeksérelem, kommunikál az egyetem vezetésével, javaslatokat tesz a kollégiumi fejlesztésekre, felügyeli a közélet szervezését, valamint teret biztosít a hallgatóknak ahhoz, hogy saját ötleteiket is megvalósíthassák. Ha problémád, kérdésed, ötleted van, keress minket bizalommal!

Hogyan működünk?

A Diákbizottság általában kéthetente ülésezik, ekkor vitatja meg a kollégium aktuális ügyeit. Ezek az ülések minden lakó előtt nyitva állnak, az ülések jegyzőkönyvei pedig megtalálhatók a KolHÖK honlapján. További információkért, hírekért látogasd meg facebook oldalunkat.

Hogyan csatlakozhatsz?

A kollégium Diákbizottságához a minden év őszi szemeszterében megtartott önkormányzati választások során tudsz csatlakozni. A választás menetéről a KolHÖK honlapján érhető el bővebb tájékoztatás, mely mindig az adott választási időszakot megelőzően kerül kiírásra. Ha kedvet érzel az érdekképviseleti munkához és szeretnél egy összetartó csapat részese lenni, jelentkezz bátran!

Amennyiben most nyertél felvételt az egyetemre és érdeklődsz az érdekképviselet után, figyelmedbe ajánljuk továbbá a KolHÖK Utánpótlásképzés programját, mely az őszi szemeszterben startol és az egész tanév során színes, csapatépítő programok keretein belül vezet be az egyetemi érdekképviselet világába. Légy részese te is az élménynek!

 

Elérhetőségeink

A Diákbizottság levelezőcíme:

 kdb@hippy.csoma.elte.hu

A Diákbizottság Elnökének levelezőcíme:

kdb.elnok@csoma.elte.hu

Diákbizottság Tagjai