Tisztelt Kollégisták! 

Neptunban kiküldött, központi tájékoztató szerint, minden kollégistának kérvény formájában kell nyilatkoznia a kollégiumi férőhelyével kapcsolatban. A kérvény elérési útvonala: Neptun/Ügyintézés/Kérvények/Kitölthető Kérvények/Nyilatkozat a kollégiumok ideiglenes kiürítésével kapcsolatban 2020. ősz  

A kérvényt 2020. november 12. csütörtök 16 óráig kell kitölteni! Neptun kérvény kitöltését követően az alábbi teendőjük van, attól függően, hogy miként nyilatkoztak:  

A férőhely ideiglenes elhagyását választó kollégisták: 

A kollégistának ideiglenesen el kell hagynia a kollégiumi férőhelyét, annak teljes kiürítése kötelező, semmit nem hagyhat a szobában! Amennyiben nem tudja megoldani az összes holmija haza szállítására az A épületben, a kistornateremben van lehetőség ideiglenes csomagtárolásra (részletek alább)!  

Az ideiglenesen távolmaradó kollégisták minden hétköznap 8-16 óra között, szombat-vasárnap 10-16 óra között, van lehetőségük a szükséges adminisztráció elvégzésére, de legkésőbb 2020. november 16. hétfő 16 óráig a kollégiumi férőhelyüket ki kell üríteniük. A szükséges adminisztráció az ő esetükben, annyi, hogy a Lepényben (büfével szemben) leadják a szobakulcsukat és egy kitöltött (név, neptun kód, szobaszám) leszerelési lapot, melyet a portán találnak! Fontos, hogy a fenti határidőig a kollégiumi nevelővel és a könyvtárral nem kell hitelesíteni a leszerelési lapot!  

A kollégium ideiglenes elhagyása után, a kollégiumok újranyitásakor minden érintett kollégista visszaköltözhet a férőhelyére! 

Véglegesen kiköltöző kollégisták: 

A véglegesen kiköltöző kollégisták minden hétköznap 8-16 óra között, szombat-vasárnap 10-16 óra között, van lehetőségük a szükséges adminisztráció elvégzésére, de legkésőbb 2020. november 16. hétfő 16 óráig a kollégiumi férőhelyüket ki kell üríteniük. A szükséges adminisztráció az ő esetükben is annyi, hogy a Lepényben (büfével szemben) leadják a szobakulcsukat és egy kitöltött (név, neptun kód, szobaszám) leszerelési lapot! Fontos, hogy a fenti határidőig a kollégiumi nevelővel és a könyvtárral nem kell hitelesíteni a leszerelési lapot, melyet a portán találnak A véglegesen kiköltöző hallgatóknak csomag tárolási lehetőségük nincs! 

Méltányossági kérelem alapján bennmaradó kollégisták:  

Azon hallgatóknak, akik a méltányossági kérvényt leadták és arra kedvező elbírálást kaptak, azoknak nincs semmilyen adminisztratív kötelezettségük!  

Csomagtárolás: 

A kollégium az A épületi kistornaterembe biztosít csomag tárolási lehetőséget, csak az ideiglenesen távozó kollégisták számára, az alábbi feltételekkel: 

  • A csomagtároló használatához a jogosultaknak nem szükséges előzetes engedély. 
  • A csomagtároló kulcsát az A portán kell kérni, ebben az esetben a Porta értesíti az illetékes kollégiumi nevelőt, aki biztosítja a bejutást, ellenőrzi és adminisztrálja a bepakolást! 
  • Csak teljesen lezárt, leragasztott, névvel és neptun kóddal, jól olvashatóan és láthatóan ellátott csomagok helyezhetőek el!  
  • Klubokban és egyéb helyiségekben csomagtárolásra nincs lehetőség!  
  • A csomagtárolóban hagyott ingóságokért a kollégium semmilyen felelősséget nem vállal, ahhoz hozzáférést a kollégiumi korlátozások ideje alatt nem biztosít!  

Kísérők: 

  1. november 16. négy óráig, a kollégiumból ideiglenesen távozó, vagy véglegesen kiköltöző kollégisták 1 fő kísérő segítségét vehetik igénybe, csak és kizárólag a pakolás idejére! A kísérő számára kötelező a kézfertőtlenítés és a maszk helyes viselése! 

Kollégiumi díj:  

A novemberi kollégiumi díj befizetése, mivel megkezdett hónap kötelező! 

Ha bármilyen kérdésük van, akkor a ribling.tamas@kancellaria.elte.hu címen állok rendelkezésükre! 

Üdvözlettel, 

 

Ribling Tamás 

kollégiumvezető 

ELTE Kőrösi Csoma Sándor Kollégium