Tisztelt Kollégisták!

 

A kollégiumból 2019. július 5. péntek 12 óráig kell kiköltözni a kollégium gazdasági irodában. A kiköltözés és a nyári átköltözés pontos menetét az alábbiakban olvashatják:

 

A kollégiumból történő kiköltözés menete:

– A portákon található leszerelési lapot (A épületi lakók A portán, B/C épületi lakók C portán) fel kell venni, majd ki kell tölteni azt (név, szobaszám, Neptun kód).

– A leszerelési lappal felkeresi a kollégium könyvtárát, ahol a könyvtáros igazolja, hogy könyvtartozása nincs.

– A gazdasági irodában történő kiköltözést megelőző napon azonban a szobát hivatalosan, leltár szerint át kell vennie az ügyeletes kollégiumi nevelőnek. Ezt a kiköltözését megelőző(!) napon 17-22 óra között kell elvégeznie az ügyeletes nevelővel

– Kiköltözni, csak nevelő és a könyvtáros által aláírt leszerelő lap birtokában lehet a gazdasági irodában, nyitvatartási időben, azaz hétfő-csütörtök 8-11 és 13-15 óra között, pénteken 8-12 óra között.

 

Nyári kollégiumba történő átköltözés:

– A nyári szoba beosztás 2019. július 2. kedden az A-épület porta melletti kollégiumi hirdető táblán lesz megtekinthető.

– A nyári kollégiumi férőhelyekre kizárólag ezt követően és személyesen van lehetőség átköltözni!

– Minden nyári átköltözőnek a kiköltözési procedúrát (könyvtár, szobaleltár) végig kell csinálnia, abban az esetben is, ha a saját szobájában marad nyárra.

– Amennyiben új szobába kell a nyáron átköltözni, arra csak akkor van lehetőség, ha már van üres férőhely a szobában. Előfordulhat, hogy onnan csak pénteken költöznek ki, tehát csak aznap van lehetőség átköltözni.

– A nyári szobajelentkezésről és annak pontos menetéről a KDB később ad tájékoztatást a neptunban regisztrált email címükre.

– Amennyiben nyáron másik szobába költözik, a leendő szobája tűzkulcsát a régi szoba átadását megelőzően kell felvennie a gazdasági irodában, amennyiben onnan már az előző lakó kiköltözött.

 

Általános információk:

– Amennyiben a szoba leltárból valami hiányzik, vagy a szoba lakóinak hibáiból rongálódott, annak költségeit a lakószoba lakóinak kell megtéríteni.

– A szobából utolsóként kiköltöző hallgató köteles a szobát eredeti állapotában, bútorokat visszarendezve, kitakarítva átadni a kollégiumi nevelőnek. Azokat a szobákat, melyeket nem takarítottak ki, a kollégiumi nevelők nem veszik át.

– A kollégiumban a nyár folyamán csomag megőrzésre nincs lehetőség.

– A kiköltözés után a szobákban hagyott tárgyakért a kollégium felelősséget nem vállal.

– Az elektronikus kollégiumi belépő kártyájukat a nyár folyamán őrizzék meg, hiszen az a következő évben is használni fogják.

– Azon hallgatók, akik a megadott határidőig nem költöznek ki a kollégiumból és nem jogosultak nyári kollégiumra, napi 2700 Ft-os külön eljárási díjat kötelesek fizetni. A szobában hagyott tárgyaikat a kollégium 2019. július 5. 12 órát követően raktárba helyezi. Továbbá fegyelmi eljárás lefolytatása mellett elvesztheti következő évi kollégiumi férőhelyét!

 

Amennyiben a nyári ki és átköltözéssel kapcsolatban kérdése van, kérem írjon a ribling@kollegium.elte.hu címre.

Budapest, 2019. június 4.